Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-28@20:18:43 GMT

چرا به برخی خانوارها بسته معیشتی ندادند؟

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۷۱۲۴

به گفته سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی از بین متقاضیانی که درخواست بسته حمایت معیشتی داشتند، دو میلیون و ۶۵۱ هزار نفر شرایط برخورداری از بسته را ندارند.

به گزارش شریان نیوز، حسین میرزایی، با بیان اینکه از ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار درخواست یونیکی ثبت شده در کددستوری *۶۳۶۹#، در مجموع سه میلیون و ۷۰ هزار و ۵۳۱ نفر شرایط بررسی اطلاعات مالی شان را از سوی دولت پذیرفتند که اطلاعات آن‌ها به صورت سیستمی بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اضافه‌شدن بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به فهرست مشمولان بسته حمایتی
ارسال پیامک به مشمولان جدید و واریز یک‌جای دو مرحله از بسته

وی افزود: در مجموع بنا به شرایط و شاخص‌هایی، چون سفرخارجی، ملک، خودرو، شغل و؛ که از قبل اعلام کرده بودیم، تعداد یک میلیون و۲۲۱ هزار و ۱۹۱ نفر در قالب ۴۱۹ هزار و ۳۰۴ خانوار مشمول دریافت بسته شدند و به فهرست ما اضافه شدند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی با بیان اینکه برای این افراد پیامک ارسال کردیم گفت: در این پیامک آمده بود که «خانوار شما مشمول بسته حمایت معیشتی شده و دومرحله به صورت یکجا در تاریخ ۱۰ دی ماه به حساب یارانه سرپرست خانوار واریز می‌شود؛ همچنین در این پیامک مبلغ به ریال و بانک عامل نیز قید شده بود».

آغاز اطلاع رسانی به متقاضیانی که مشمول بسته معیشتی نمی‌شود از هفته آینده

میرزایی با بیان اینکه مابقی، دو میلیون و ۶۵۱ هزار نفر هستند که شرایط برخورداری از بسته را ندارند، از هفته آتی به آن‌ها اطلاع رسانی می‌کنیم و می‌توانند وارد سایت شوند و علت عدم برخورداری از بسته را ببینند.

مهلت تعیین شده برای مراجعه به سایت تا ۲۴ دیماه؛ این مهلت به هیچ وجه تمدید نمی‌شود

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان بسته حمایت معیشتی ادامه داد:، اما از بین ۶ میلیون نفر حدود ۶۶۶ هزار درخواست مربوط به افرادی بود که در لیست یارانه بگیران نبودند و بسته نگرفته‌اند که با مهلت ۱۴ روزه‌ای که به آن‌ها دادیم آن‌ها تا ۲۴ دی ماه فرصت دارند به سایت مراجعه کنند. این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. توصیه می‌کنیم افراد در کمترین زمان درخواست خود را ثبت کنند.

وی توضیحات بیشتری ارائه کرد و گفت: فقط سرپرست خانوار گزینه ثبت خانوار جدید را می‌زند و کدملی، جنسیت، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه و تصویر امنیتی را وارد و درخواست خود را ثبت می‌کند و سپس پیغامی متناسب در سایت نمایش داده می‌شود.

میرزایی ادامه داد: برخی از این افراد زمانی یارانه می‌گرفته‌اند لذا اطلاعاتی از قبل موجود دارند. آن‌ها باید مستقیم با شماره ملی و حساب یارانه وارد سایت شوند؛ اما برخی یارانه بگیر نبودند و اطلاعاتی از خانوارشان نداریم که از طریق پیامک به آن‌ها می‌گوییم چه کنند. در واقع پیامکی دریافت می‌کنند مبنی بر اینکه چه کاری انجام دهند.

وی در پایان تاکید کرد که فقط و فقط همان ۶۶۶ هزار نفر باید به سایت مراجعه کنند. همچنین کسانی که می‌خواهند وارد سامانه حمایتی شوند، نباید از نرم‌افزار‌های فیلترشکن یا وی‌پی‌ان استفاده کنند و اگر وی‌پی‌ان خود را خاموش کنند به راحتی وارد سامانه حمایت می‌شوند.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۷۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند